We should be strict-----in study.A.myself B.our own C.ourselves D.meDuring the examination no one is allowed to ask-----questions.A.some B.any C.each D.allHow ----- did the coat you A.many B.much C.money D.much yuanI bought a nice skirt for----.A.she

来源:学生作业学帮网 编辑:学帮网 时间:2022/12/03 23:25:58

We should be strict-----in study.A.myself B.our own C.ourselves D.me
During the examination no one is allowed to ask-----questions.
A.some B.any C.each D.all
How ----- did the coat you
A.many B.much C.money D.much yuan
I bought a nice skirt for----.
A.she B.her C.herself D.himself
Mr.Zhang prai---for----progress in studies.
A.himself;his B.him;his C.he;his D.his;himself
Do you need--- coffee?
A.some B.any C.much D.many
Would you have----sweets?
A.any B.some C.much D.many
-----of us want to go swimming in---- a cold day.
A.No;so B.none;so C.None;such D.Not;such
My parents are---from Japan.
A.both B.all C.either D.none
Do you have any books on atomic physics?Yes,I have ----.
A.a few B.few C.a little D.many more
I don't like playing chess,----does he.
A.neither B.either C.also D.so
You can borrow-----of the two noves.
A.some B.none C.both D.all
There is still-----milk in the glass.Let the baby have it.
A.little B.a little C.a few D.few
Is there----wrong with my watch?No,-----.
A.anything;nothing B.anything;something C.something;nothing D.everything;anything

1.B
2.B
3.B
4.A
5.A
6.B
7.C
8.A
9.A
10.A
11.C
12.B
13.A