求2011年3月浙江英语听力答案

来源:学生作业学帮网 编辑:学帮网 时间:2024/03/05 09:03:26

求2011年3月浙江英语听力答案

1. Where is Linda now? A. In the woman's office. B. In the classroom. C. In the library. 原文: Woman: Hi, David! Nice to meet you here in the library! Man: Me too. Do you know where Linda is? Woman: I'm just going to meet her in my office in half an hour. She's now having her class. 答案:B 我的理Linda半小时前在the woman's office,the woman 到the library时Linda在the classroom上课. 2. What would the man like to do? A. To visit his parents. B. To drive to the countryside. C. To travel to another country. 原文: Man: How about driving into the country on Thursday? Woman: Well, I'll see if I can get the afternoon off, and I'd like to see my parents first. 答案:B 我的理提到了drive和the country的细节,就是countryside.没有C中的another,visit parents不是男的提到的. 3. What is the man going to do? A. Talk to more students. B. Collect more information C. Work on a research paper. 原文: Woman: How was your research going, Jack? Man: Well, not bad. I talked to some students and got their opinions. And now I've got to write the paper based on the information I've collected. 答案:C 我的理已经与一些学生谈话,可以根据得到的信息写文章了. 4 Where can the man get the tickets? A. From the club. B. From Susan. C. From Tom. 原文: Woman: Tom said he could get your club some tickets to the game if you're interested. Man: If we are interested. Look, Susan. We've been trying to get tickets everywhere. 答案:C 我的理Tom可以给the man的club弄一些比赛的门票,男的一直尝试得到票(还没弄到,现在完成进行时),所以the man要从Tom那弄到票,注意问的是the man. 5. What does the woman mean? A. She is warm enough. B. She has to study in. C. She likes the idea. 原文: Man: It's sunny and warm. Stop studying and come into the garden with me. Woman: Why not? 答案:C 我的理女的回答Why not? 明显表示赞同. 6. What is the probable relationship between the speakers? A. Police officers. B. Manager and clerk. C. Shop assistant and customer. 7. What are the speakers going to do? A. Open a store. B. Make a plan. C. Have a meeting. Man: Is everything going well according to the plan? Woman: Our store will open two weeks before Christmas. Man: I guess we should annouce ourselves soon. Tell people we're coming. Put up a big sign. Woman: Sure. The minute they see the sign, they will be lining up. Man: To show their anger. Woman: Yeah, They are lining up not to buy things but to show their anger. Because some people think chain stores all look the same. Man: They'll hate us in the beginning. But we'll * them in the end. 答案:B A 我的理从对话内容看是Manager和Clerk(不会是Shop Assistant和Customer,更不会Police Officers)讨论一个Plan(不是去Make a plan),根据Plan要Open a Store(没有提到Meeting,或者根本就已经在Meeting)过程冲遇到的问题. 8. What’s the woman’s problem? A. She missed the wake up call. B. Her room service is out of order. C. She is unable to get her breakfast in time. 9. Who is going to deal with the problem? A. The hotel manager B. A room attendant. C. The woman herself. 10. How does the woman feel about the service? A. sad B. Content C. Dissapointed 原文:Woman - Cann’t you do something about the service in the hotel, manager? Man - I’m sorry maddam. What’s the problem exactly? Woman - My breakfast, that’s the problem. Man - Yes? Woman – I ordered breakfast from room service . Oh, at least half an hour ago. Man - Yes? Woman – I’ve telephoned room service three times, but my breakfast still hasn’t come. Man – I see. Woman – I’ve got an important meeting at nine o’clock. An now it seems I’ll have to go there without breakfast. Really, I don’t think this is good enough. Man – I’m very sorry about this maddam. You ordered breakfast half an hour ago and you’ve phoned three times since then. Woman – That’s right. Man – I’m really sorry about that. You should have received your breakfast no later than five to ten minutes after you had ordered it. Woman – That’s what I thought. Man – The problem may be that there are short of people in the kitchens recently. But I’ll ]look into this. And I’ll make sure that the breakfast is sent to you immediately. Full English breakfast, was it? Woman- Yes. Full English breakfast. Man – very well maddam. I’ll deal with this myself and I’ll have it sent up to your room right away. 11. Where does the woman work? A. In a hospital. B. In a lab. C. On a farm. 12. Which of the following does the woman do as a AHT? A. Produce medcine. B. Bathe animals. C. Do experiments. 13. What does Doctor Blake say about the woman's work? A. It's interesting. B. It's unimportant. D. It's helpful. 原文: Man: Morrie, what is an AHT? Woman: Well, AHT stands for animal health technician. I graduated from California's first AHT class at Peals College. Some of us may work in the countryside taking care of cattle horses or sheep. Some may work in research labs. But most of us work in pet hospitals. Man: I know that you work in a pet hospital. What do you do there? Woman: We run blood and other tests, give shorts and prepare medcine. We also cut nails, clean teeth, give bathe and clean the cages. We help keep the clinic running smoothly. Making sure there is enough of medcine and equipment. Man: Indeed, you have so much to do. Doctor Blake told me that he couldn't have done so much without you. 答案:A B C 我的理在Hospital工作都能听出来,Give Bathe听到就不要犹豫,至于那个Blood and other tests是血液等检查,不是实验experiments.最后一句couldn't ... without说明helpful. 14. What are the speakers talking about? A. See adventures. B. Vacation plans. C. Life at the Caribbean. 15. What has the woman paid close attention to? A. Weather reports. B. International news. C. Storm damage. 16. What do we learn about the man's experience? A. He was caught in a storm. B. He visited storm hit islands. C. He made a voyage two weeks ago. 原文: Man: Where are you going on vacation this year? Woman: Well, we were thinking about going on the voyage to the Caribbean Sea. It's a beautiful part of the world. Man: It certainly is. I went on one last year. But the weather can sometimes be really bad. Woman: I know. I have been reading weather reports for the Caibbean on the internet. They seem to have lots of storms. Man: They certainly do. When we went on a voyage we stopped at Jomaker. And the * islands and * had been hit by storms two weeks before. You could still see a lot of damage. Woman: Well, if I decide to go. I'll just have to hope for the best. 答案:B A B 我的理第一句问去哪就是讲Vacation Plan,the woman说一直在看天气,在天气中听说了有很多Storm不是Damage.然后那个男的说他当时去过刚在两周前的Storm中被Hit的一个岛,他是去年去的. 17. What was the woman's job ten years ago? A. A director in a company. B. A college teacher. C. A writer. 18. Who is the college girl mentioned in the talk? A. The speaker herself. B. The speakers friend. C. A clerk in the bookstore. 19. Why did the woman give up her job? A. She wanted more free time. B. It was far from what she wanted. C. College life was much more interesting. 20. How does the woman feel now? A. Regretful. B. Worried. C. Satisefied. 原文: Well I'd love to share with you something about my life. I was a director of labor relations for a big company ten years ago. And I should have been happy. I had everything that I thought I wanted. But going into work everyday took away a bit of myself. Untill finally I stopped and said, "Where is that lively college girl who used to read tens of books and do fun things? Where is she?" I knew I have to look for her. Then one day, walking through a children's bookstore, it hit me. I loved these books. The richness of the pictures, the power of these words. I gathered an armful of books and said, "this is what I want to do." And since then, I have treated writing like a full time job. I wrote over twenty stories in the next year. And most of them got sent back with letters saying they were not good enough. But I didn't give up. I think it's because of that love that I have been able not to just write one book but nine books in the last ten years. When I worked in the company, I worked sixty-hour weeks because I had to. Now I work sixty-hour weeks because I love it. If I hadn't made that choice to take a chance to do something that really * me . I don't think I could have lived with myself. 答案:A A B C 我的理10年前是一个大公司某方面主管.然后她自问以前那个自己哪里去了,所以college girl就是她自己.在公司,她必须工作60小时,现在她喜欢写书60小时,这是她真正想要的,所以原来的职业离心里所期望的差得远.最后她说正是当时的选择使她能够以自己的方式生活,所以Satisfied.