大学英语!单项选择!11.They have invented a new _______ of washing machine.a.type b.indicate c.original d.proceed 12.Does it _______ a lot to have the recorder repaired?a.spend b.pay c.cost d.take13.A plate dropped from her fingers and ______ i

来源:学生作业学帮网 编辑:学帮网 时间:2024/06/18 21:14:52

大学英语!单项选择!
11.They have invented a new _______ of washing machine.
a.type b.indicate
c.original d.proceed
12.Does it _______ a lot to have the recorder repaired?
a.spend b.pay
c.cost d.take
13.A plate dropped from her fingers and ______ into pieces on the kitchen floor.
a.hazard b.crash
c.gave off d.smashed
14.You’ll cut yourself if you walk around in _______ feet.
a.empty b.bare
c.naked d.clean
15.Shouts of protest ________ from the angry crowd.
a.went out of b.go out of
c.sprang up d.spring up
16.The man’s eyes _______ with fear when he saw the robber’s gun.
a.wide b.widen
c.widened d.widening
17.The two brothers are only _______ in appearance.
a.alike b.alive c.alone d.astir
18.In spite of the hard winter,the roses in our garden are still _______ .
a.alike b.alive
c.asleep d.awake
19.I don’t want to ________ you.You must act on your own judgment.
a.threaten b.hesitate
c.appoint d.influence
20.Though the job requires a great deal of effort,the ______ is quite low.
a.protest b.salary
c.advertise d.incompetent
21.Susan wants to know whether the measures have been agreed _________ .
a.to b.with
c.over d.upon
22.It was because the applicant was too conceited _________ he failed in the interview.
a.that b.so that
c.so d.therefore
23.I am afraid I won’t have any influence over my 18-year-old daughter ______ her mind is made up.
a.the moment b.as soon as
c.once d.since
24.The team really looks good tonight because the coach had them __________ every night this week.
a.practice b.to practice
c.practiced d.practicing
25.Excuse me,but it is time to have your temperature __________.
a.taking b.to take
c.take d.taken
26.Jane’s dress is similar in design ___________ her sister’s.
a.with b.like
c.to d.as
27.______ it is you’ve found,you must give it back to the person it belongs to.
a.That b.What
c.Whatever d.However
28.Consumers should do ________ than simply complain about the poor quality of goods.
a.much less b.some more
c.far less d.far more
29.Frank had worked for two years to be a carpenter,but found his progress _____.
a.discouraged and unsatisfied b.discouraging and dissatisfied
c.discouraged and dissatisfied d.unsatisfactory and discouraging
30.Beth _______ California in 1981 and ________ in Texas ever since.
a.left … worked b.has left … has worked
c.left … has worked d.has left … worked

11.They have invented a new ___a____ of washing machine.
a.type类型 b.indicate指标
c.original原创 d.proceed前进
首先排除b、d,因为完全和题没有关联,至于c,orginal后面是不可以用of的
12.Does it ____c___ a lot to have the recorder repaired?
a.spend花 b.pay付账
c.cost 需要用 d.take用到
a、b排除.take通常用来形容时间,does it take a long time之类的.
13.A plate dropped from her fingers and ___d___ into pieces on the kitchen floor.
a.hazard b.crash
c.gave off d.smashed摔成
a是毒气c是排出.所以排除.b通常指什么东西以高速冲向某某某
14.You’ll cut yourself if you walk around in __b_____ feet.
a.empty b.bare
c.naked d.clean
empty?你的脚不是盒子还能装东西.d很好笑.难道脏脚就不会割伤.
naked 呃.是裸体的意思.所以.
15.Shouts of protest ____c____ from the angry crowd.
a.went out of 从xx走出来 b.go out of a的原型
c.sprang up 出现 d.spring up c的原型
16.The man’s eyes ___c____ with fear when he saw the robber’s gun.
a.wide b.widen
c.widened d.widening
when he saw 代表是过去式,所以widened
17.The two brothers are only ___a____ in appearance.
a.alike b.alive 活着 c.alone孤独 d.astir 动起来
18.In spite of the hard winter,the roses in our garden are still ___b____ .
a.alike 相像 b.alive 活着
c.asleep 睡着 d.awake醒着?玫瑰还能睡觉?
19.I don’t want to ____d____ you.You must act on your own judgment.
a.threaten 威胁.人家做选择你威胁?b.hesitate 犹豫
c.appoint 指示某某做什么 d.influence 影响
20.Though the job requires a great deal of effort,the ___b___ is quite low.
a.protest 抗议 b.salary 薪水 到这答案就清楚了
c.advertise d.incompetent
21.Susan wants to know whether the measures have been agreed ____d_____ .
a.to b.with
c.over d.upon agreed upon 就是意见一致
22.It was because the applicant was too conceited _____d____ he failed in the interview.
a.that b.so that
c.so d.therefore
这题很怪.不管哪个答案都不太对.d的话,conceited后面应该有个逗号.
如果用a做答案the applicant was so conceited that he failed in the interview.这才是正确说法
23.I am afraid I won’t have any influence over my 18-year-old daughter ___d___ her mind is made up.
a.the moment b.as soon as
c.once d.since
a、c意思差不多
24.The team really looks good tonight because the coach had them ______a____ every night this week.
a.practice b.to practice
c.practiced d.practicing
had后面一定是原型!
25.Excuse me,but it is time to have your temperature ____d______.
a.taking b.to take
c.take d.taken
这个该怎么解释呢.总之是D.
26.Jane’s dress is similar in design ______d_____ her sister’s.
a.with b.like
c.to d.as
27.___c___ it is you’ve found,you must give it back to the person it belongs to.
a.That 那个 b.What 什么
c.Whatever 不管什么 d.However但是
一看就是c
28.Consumers should do ____d____ than simply complain about the poor quality of goods.
a.much less b.some more多一点点
c.far less d.far more多很多
a、c排除.than simiply complain 给了你提示,答案是 far more
29.Frank had worked for two years to be a carpenter,but found his progress __d___.
a.discouraged and unsatisfied b.discouraging and dissatisfied
c.discouraged and dissatisfied d.unsatisfactory and discouraging
.discouraged不对,因为不是形容词.
30.Beth ____c___ California in 1981 and _____c___ in Texas ever since.
a.left … worked b.has left … has worked
c.left … has worked d.has left … worked
11.A 12.C 13.D 14.B 15.C 16.C 17.A 18.B 19.D 20.B 21.D 22.D 23.D 24.A
25.D 26.D 27.C 28.D 29.D 30.C
呃.后面有很多答案和楼上的同学不一样.

11.A 12.C 13.D 14.B 15.C 16.C 17.A 18.B 19.D 20.B 21.A 22.D 23.D 24.A
25.A 26.A 27.D 28.D 29.A 30.C 都是用心做的哦。希望对你有点帮助